Supergott och jättenkelt. Hej på er,. Vet ni. Förra året, preciiiiiis i slutet av ”semmel-säsongen” svängde jag ihop en snabbsemla när barnen skulle ha kompisar på besök
Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält. Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten)
Vispa ägg och socker pösigt. Sikta ner mjöl, kakao och bakpulver. Ta bort rulltårtan från plåten och låt svalna (vänd alltså inte på den nu utan låt den svalna först, annars fastnar rulltårtan i bakplåtspappret när det inte är sockrat)
Hade även i kylskåpet lite äppelmos som jag fått av Sarah (tack för det) och tänkte att det skulle göra bullarna extra goda om de hade smak av äppel, så den använde jag till fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.