Via Smartson har vi de senaste veckorna fått testa två produkter ur Santa Marias Asia-serie. Vill du läsa mer om vad andra testpiloter tycker kan du kika under taggarna #smartson #santamariaseverige på instagram eller påSmartsons facebooksida
Skicka med e-post. I skolan håller vi på att laborera fram den mest perfekta Crème caramellen. Crème caramel är en slags len och mjuk vaniljpudding gjord på ägg socker grädde eller mjölk och vanilj, med en kolasås liknande karamell
Köpte hem lite nostalgi-DVDs via facebook, kommer ni ihåg dessa serier. ), och M har slagit in Tirils paket, sedan blev det "Inte flera mord" i Maria Lang-serien
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 2530 min. Vispa äggvitan med 2 dl socker som tillsätts lite i taget. 2 dl strösocker. 200 g kokos. 2 äggvitor. (2 dl + 1 dl). 2 lime
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Skeda upp i cocktailglas, dekorera med citronmeliss och färska bär. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Låt köttet vila i kokspadet ca 20 minuter. 2 st oxbuljongtärning. 2 st vitlöksklyftor
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. 1 kg innanlår av älgkalv. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. 1 kg innanlår av älgkalv. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö
Bred på den utrullade pizzadegen. 2 vitlöksklyftor. 2 dl riven ost. In i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter. -Mama Skogly ♥ 1 rulle färdig pizzadeg. 2 vitlöksklyftor pizzakrydda. 2 dl riven ost
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. 4-6 pers. 2 msk soja. 2 msk ajvar. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk fond (jag använde både kalv- och viltfond). 4-6 pers. 2 msk soja. 2 msk ajvar. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk fond (jag använde både kalv- och viltfond)
Sätt ugnen på250 º. Låt koka på svag värme cirka 10 minuter. Gratinera i ugnen cirka 20 minuter. 2 stora gula lökar. 2 tsk salt. 2 krm svartpeppar. 12-14 kokta kalla potatisar. 2-3 dl riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.