I skolan håller vipå att laborera fram den mest perfekta Crème caramellen. Vi testar massor av recept, laborerar med tider, konsistenser, färger, former och smak
Jag tycker inte man ska ha kesella i degen, och jag tycker även att man ska ha rumsvarmt smör, blötlagda russin och saffran som har legat i rom för den ultimata, saftiga och smakrikalussebullen
Man vet interiktigt vad man väntar på. Lite rastlös börjar jag bli. Har funderat på det ett tag. Jo, jag vet ju att det är en bebis jag väntar på men hur kommer det att bli
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.