Veganska hamburgare med grillad lök och fejkon – Recept fyra från Grill & BBQ SM. Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen
-) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg. Jag köpte små aluminumformar, då jag bara hade större springformar hemma
Rör ner dem i vispgrädden och rör tills de smält. Nu låg de där dumlekolorna som blev över efter julens Rocky road i farozonen, men kanske jag ändå kunde göra något smarrigt av dem
Hetta upp en stekpanna med smöroch bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Jag har redan provsmakatoch de är supergoda. Sedan har jag även gjort Smördegssnurror. Blanda en kräm av osten, pepparroten, löken, äpplet, stenbitsromen och örterna
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Gärna med mycket smör på. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Blanda sist ner vaniljsocker ochsmör i krämen. Vispa äggvitorna och socker hårt. Sjud försiktigt äggulor, socker, mjöl, och grädde till en fin slät kräm
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.