Bred köttfärssås på pizzorna. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, pressad vitlök och oregano, och koka ihop utan lock tills det är tjockflytande, ca 10 minuter. Kavla ut degen till 6–8 småpizzor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 300 g köttfärs. 400 g krossade tomater. 2 msk tomatpuré
Blanda ihop skaldjuren med gräslöken, smörgåskrassen och någon matsked citronsaft. Dela degen i önskat antal bitar och kavla ut dem till små, tunna pizzabottnar
Fördela tomater, köttfärs och mozzarella på pizzorna. Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Låt tomaterna rinna av genom en sil eller durkslag och krossa dem med handen
Blanda ihop skaldjuren med gräslöken, smörgåskrassen och någon matsked citronsaft. Dela degen i önskat antal bitar och kavla ut dem till små, tunna pizzabottnar
Idag hamnade en del av köttfärssåsen på en pizza, inte alls dumt. Idag blev fyllningen alltså köttfärssås som fick sällskap av riven prästost, lökringar och svartpeppar
Nu blandar du tomatpure, olivolja, krossade tomater, viltköksklyftor och oregano,salt, peppar. Sedan steker du köttfärsen och lägger i paprika, bacon, lök och champinjoner
Kavla ut degen på bakplåtspapper till 2 små eller. Prova att göra en vit pizza nästa gång. Crème fraiche i botten, grönkål, lök och bosnisk vitost på toppen och sedan en rejäl knippe nyskördade ärtskott från köksfönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.