Blir chokladen för tjock efter ett tag när du doppat några bollar tillsätt då lite matolja i den smälta chokladen så blir den rinnigare igen, observera bara att det ska vara en smakfri olja och inte oliv eller liknande
Rulla till små kulor och lägg dom sedan i kylen en stund till för att stela till. Nu är det bara att börja doppa dina cakepops i choklad och dekorera med valfritt socker eller sugerpasteblommor
Rulla till små bollar och ställ dem kallt en liten stund. Du behöver klubbpinnar eller grillpinnar och strössel eller liknande att dekorera cakepopsen med
Ta fram glas som man fyller med strösocker och stick sedan ner CakePopsen. Receptet hittade jag hos Kristina // Ingen vanlig dag – eller en helt vanlig dag 2 paket
Bakade lite CakesPops idag då jag ville testa att baka med en mjuk kaka istället för hårda kakor. Hade citronmuffins liggande i frysen och smulade helt enkelt ner dessa i en bunke och blandade i philadelphiaost till en smidig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.