Servera med iskall vaniljglass eller vaniljsås. Blåbärspaj. Pajdeg. 150 g smör. 1 dl socker. 3 dl mjöl (jag brukar ha i lite mer för en fastare pajdeg)
Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet. Rör ihop crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker och citronskalet till fyllningen
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Servera med vitlökskroketter och en härlig lök och tomatsallad
Add crèmefraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Lägg dem i småbrödsformar. Blanda mascarpone, créme fraiche med sockret och citronsaften. Bred ut över de avsvalnade pajerna och dekorera med färska bär
Serve immediately. Mycket enklare än så här blir det inte. Få ingredienser och du får en smakrik pasta. Om du vill kan du göra din egen pesto, men det är inget måste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.