Utöver det som nämnts ovan hade vi med en del frukt till efterrätt och kan meddela att det behövdes inte mer mat, man blev mycket mätt och glad på tre rejäla mål mat samt afterski med våfflor trots intensivskidåkning
För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
Som den vi åt ifjällen. Det kan möjligtvis vara så att jag funnitmig en ny hobby, korvstoppning. Tårtmakeriet får passa sig, kanske knuffas den ner från förstaplatsen
Vi hann med både after ski, spa, skidåkning och promenader. Hela förra veckan var jag sängliggande efter att ha variti Sälen och försökt att åka slalom
Perfekt mat att ta med sigtillfjällen, bara att värma och oftast blir lasagne godare dagen efter. Jag har ju varit hemma i början på den här veckan med sjuka barn vilket gjort att helt plötsligt så har man lite mer tidtill att hinna andra saker på vardagen, jag menar under tiden som barnen vilar kan man passa på att göra annat
Fabrikenliggeri Valle diFiemme, en plats som fru Mårtensson genast förknippade med skidåkning - inte för att hon någonsin stått på ett par skidor utan för att hon växt upp med en far som tittat på en hel del skidåkning på tv
Jag har vilati soffan o sett skidåkning och alpint på tv, jag har förberett morgondagens festmiddag, jobbat lite och röjt litei ett förråd, jag har haft trevligtspontan-fika-besök och jag har hunnit ta bort lite tomtar
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Det började med en resa till Norska fjällen. Där fickvitill lunch färskbakad focaccia. Har bara läst om detta italienska bröd, men faktisktaldrigätit det förut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.