Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Serveras med en frisk sallad. Pajdeg. Blanda ihop alla ingredienserna för degen i bunke tills den har blivit fast och utan sprickor
Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform. Förgrädda pajskalet i ugnen några minuter, 200°C. Blanda Cremé fraiche, senap, dragon salt och svartpeppar
Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Garnera pajen med citron, några oskalade räkor och fräscha dillkvistar. Kavla ut degen till en rektangulär platta och lägg den i en form 20x28 cm med löstagbar botten. 1 kg räkor med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.