Skaldjurscappuccino med minibrioche
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • räkskal från 1 kg räkor
  • kräftskal från 8 kräftor
  • krabbkloskal från 4 klor
  • 1/2 fänkål
  • 1/2 purjolök
  • 2 morötter, skalade, i bitar
  • 1 palsternacka, skalad, i bitar
  • 2 stjälkar selleri
  • 4 dl vatten
  • 4 dl vitt vin
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk konjak
  • 2 dl grädde
  • salt, svartpeppar
  • kajennpeppar
  • 8 havskräftstjärtar
  • 100 g räkor, skalade
  • 2 msk dill, hackad
  • 2 dl lättmjölk
  • paprikapulver
  • tandpetare

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.