-D Dessutom ska ni få receptet på den suveränt goda skagentårtan jag gjorde i påskas. Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu
Såååå gott och så vackert att ställa fram till gästerna. Lägg en skiva ost på varje baguette skiva och gratinera det i ugnen tills isten fått lite färg (ca 4-5 minuter)
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. en tradition att äta vaniljpaj till midsommarfikat hemma hos oss
Bryt kavringen i bitar och kör i matberedare till smulor. Smält smöret och tillsätt och kör lite till. Fördela blandningen i formen/formarna och tryck till lite
Hur som haver kommer här 5 tips till midsommaraftonens grillmiddag (efter sillen förstås), 3 efterrätter med jordgubbar och 3 tips till en sen frukost dagen efter. 5 tips till midsommarmiddagen. 3 enkla efterrätter till midsommar. … Och 3 tips till frukosten dagen efter. 5 tips till. 3 tips till. 5 tips till. 3 tips till
Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och frågar du mig så är sill ett måste. Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Sommarens godaste kalla maträtt måste väl ändå vara Skagentårtan, garneringen kan man variera som man vill bara man håller sig till havets frukter, en maträtt som alltid blir uppskattad av gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.