Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Ett superenkelttilltuggtill glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Låt pepparkakspinnarna svalna och servera dem sedan tillsammans med ädeloströran
Börja med att mixa kakorna (med fyllningen och allt), till smulor i en mixer. Sen kan du forma smeten till bollar (om du vill ha vanliga runda cake pops) eller platta ut mellan lite bakplåtspapper
Såååå gott och så vackert att ställa fram till gästerna. Lägg en skiva ost på varje baguette skiva och gratinera det i ugnen tills isten fått lite färg (ca 4-5 minuter)
Idag kommer våra barn hit och hälsar på oss lagom till lunch. Den krämiga, ljusgröna såsen smakade riktigt bra tillsammans med rivna morötter, nykokt pasta och lite riven lagrad ost
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. en tradition att äta vaniljpaj till midsommarfikat hemma hos oss
Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.