Skåning med hel råg
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ETT BRÖD
  • Dag 1, kväll
  •  
  • Skållning 1
  • 60 g stenmalet rågmjöl eller grovt rågmjöl
  • 135 g kokande vatten
  •  
  • Dag 2, morgon
  • 5 g jäst
  • 35 g vatten
  • Skållning 1
  • Skållning 2 (avrunna korn)
  • 100 g grahamsmjöl
  •  
  • Dag 2, 45 min senare
  • 45 g vatten
  • 35 g rapsolja
  • 55 g mörk sirap
  • 100 g rågsikt
  • 100 g vetemjöl special
  • 7 g salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.