1. Koka potatisen tills den är mjuk. Låt den svalna något och skär sedan potatisen i grova bitar. 3. Blanda samman gräddfil, honung och dijonsenap och krydda med salt och svartpeppar
Mycket har hänt denna veckan, först mitt första gästspel på Lagerlunden, tisdagen satt jag barnvakt åt bästa vännens lille pojk och i onsdags var jag värdninna för vår lilla vin-studiecirkel som jag är med i
Vi hade en fantastisk balkong ut mot det turkosa havet där vi njöt av sillmacka och vin innan vi åt grekisk middag i den lilla byn och det var 10 grader i Sverige
Det blir till att tillbringa lite tid i köket … förrätt ska fixas, det får bli en sillmacka, måste ju äta upp sillen som blev kvar i julas … En plankstek ska likaså bli till … Sen bänkar vi oss väl framför teven och ser om det finns nåt att titta på … Alltid hittar väl nåt
Sillmacka, laxrulader & räkcoctail Huvudrätt. Sillmacka & laxrulader med pepparrot. God förmiddag. Så skönt med lördag, en dag med endast lösa planer, Alfons har dock sin simskola på eftermiddagen
Hacka äggen och blanda ner så mycket majonnäs så att det binder äggen, krydda med curry efter smak. Bred brödet med smörgåsmargarin och lägg en rejäl klick äggmajonnäs på mackorna, med tomatsill överst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.