Sformatinodipiselli. Versare la crema sugli asparagieservire ancora caldi. Sempre a fiamma spenta, unire all’acqua di cottura il mascarpone, il Grana Padano emescolare fino ad ottenere una cremadensa
Jag deltog i enalldelesunderbar matlagningskurs hos Al Dente på Karlbergsvägen i Stockholm. Här får man lära sig laga italiensk mat på riktigt och det var bland detroligaste jag gjort
Det är kärlek i frusen form. Hittills har vi lyckats bäst … Läs mer → . I slutet av Artusis bok finns ett 20-tal glassrecept, vissa riktigt fina, som gelatodilimone, gelatodifragole och gelatodi tutti i frutti
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
IngredienserPortioner. 4 1 1/2 kg fläskkarré i bit 6 vitlöksklyftor 2 msk fänkålsfrön 4 msk finhackad färsk rosmarin 2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Stå intevilsen i butikenigen
Börja med att stycka kycklingen. Behållskinnet på, detgeren god smak. På kycklingskrovet kan du koka en god buljong och rensa ut ytterligare kycklingkött ur det kokta skrovet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.