Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kikärtor är en av mina favoriter och jag använder dem gärna i sallad, använder dem till pizzabotten, pajdeg eller mixar dem till biffar med lite annat gott innehåll (ägg, kryddor och annan smaksättning)
Det blir lika gott. 4-5 dl vatten. Koka dem i vatten, dragon och buljong ca 5 minuter. 4-5 dl vatten. Numera är det ont om torsk, och den ärganska dyr, men ta vilken vit fisk som helst
Såhär på höstkanten när det är mörkt och man inte har så mycket ork att stå vid spisen hela tiden samtidigt som man gärna vill äta bra mat så att man får lite energi kan vi passa på att lyfta upp vår favorit-chiligryta igen
Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås. Kokosmuffins med mörk choklad, 12-16 st beroende på form4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.