Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Sommaren är pajernas tid. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Ljuvliga försommartid. Naturen står i full blom. Och då ska man passa på att plocka blommorna. Det är inte förrän på senare år jag lärt mig uppskatta doft och smak av fläder, men nu är det ett måste att göra flädersaft på försommaren
Vi är inte precis Sturebys makarna Weibull, Lisa och jag. Nä, i trädgården är vi nybörjare. Äppelträdet börjar se bra ut, men plommonträdet har vi inte riktigt kontroll över
Under tiden i foliepaketet tempraturutjämnar köttet och stiger några grader i innertemp. Min systers sambo är jägare och han har tidigare bjudit oss på bland annat vildsvin och rådjur
Det är faktiskt inte så dumt med rutiner ibland ändå och det enda som jag har fuskat lite med sedan jag började jobba igen är träningen och det känns i hela kroppen att man tagit ut sig alldeles för lite dem senaste två veckorna även om jag varit ute och kört ett par gånger
Barnen är fortfarande utflugna så det är väldigt lugnt här hemma efter jobbet och det börjar bli lite långtråkigt med lugnet som infinner sig när man är van vid att det hela tiden är full rulle
Senaste tårtorna. 35Det va länge sen jag la upp några bilder så här får ni ett par av de senaste tårtor jag gjort. 35Det va länge sen jag la upp några bilder så här får ni ett par av de senaste tårtor jag gjort
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.