Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till. Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste
Alltså, jag har ju vissa issues med att gå på restaurang. Har vi däremot en femhundring som ligger och skräpar blir det hellre en lyxig middag hemma än en halvdan sådan på en halvdan restaurang
Själv började jag med att besiktiga bilen som turligt nog gick igenom utan anmärkningar. I alla fall kommer det bli en favorit att pigga upp sig med i höst, när kylan börjar krypa på och mörkret sluter sig tätt kring husknutarna
Passa på när affärerna säljer billigt skinkspill, då blir det inte många kronor per portion. Skinksås4 portioner 150-200 g rökt skinka2,5 msk vetemjöl5 dl mjölk1-2 msk margarin0,5 tsk salt1 krm vitpeppar Till serveringPotatis el pastaKokt ägg Gör så härVispa ut mjölet med lite av mjölken i en kastrullHäll i resten av mjölkenLägg i fettet och koka upp under omrörningKoka på svag värme 3-5 minSmaka av med salt och pepparSkär skinkan i små tärningarBlanda ner skinkan i såsenVit sås och ägg passar även till fisk
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.