Här kommer ett recept som aldrig kom upp förra året. Nougat Montelimar, eller fransk nougat, får jag nog lägga till kategorin lite svårare julgodis att lyckas med
Den senaste tiden har jag känt ett närmast orimligt sug efter hemlagad kola. I dag kan jag inte hantera det längre, utan tänker ge efter totalt och koka så många sorter jag orkar
Julgodis i 2014 års upplaga (minus tre sorter). Medsols från klockan 12. Mozartkulor, teaterkonfekt, snickersfudge, kola med ingefära och sesam, julmust-marmelad-godis, saltlakritskola, smörkola med pinjenötter, gin & tonicmarshmallows, chokladtryffel
Nu mina vänner tänker jag dela med mig av mitt recept på världens godaste chokladkola. Det är en mjuk kola som smälter i munnen med mycket smak av mörk choklad, tänk dig Riesen, fast godare
Saltlakrits. Gjorde saltlakritskola igår kväll, ett testrecept som blev jättebra, hurra. Ska fila på smådetaljer och sedan lägga ut receptet förhoppningsvis ^_^
Nu har jag bara en sort med julgodis kvar på min lista (cream cheese mints), men eftersom vi är i Stockholm denna helgen var jag ju tvungen att ta med mig en presentask, med tio av de elva sorter jag gjort hittills (glömde visst en, kom jag på nu)
Mitt absolut mest lästa inlägg på bloggen sedan starten är receptet på saltlakritskola från Pärlans Konfektyr, inte alls oförtjänt, för den kolan är helt ofattbart god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.