Sätt ugnen på 175°. Spänn fast ett bakplåtspapper med bottnen i en springform. Smörj och bröa formen. Rör rumsvarmt matfett, olja, socker och vaniljsocker poröst
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Om du tycker om röda vinbär så varför inte slänga ihop en härligt söt och syrlig vinbärskaka. Detta är ett gammalt recept som jag har fått av min mamma som har haft det i säkert över 20 år
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.