Ta ut formen några gånger under tiden och ös delarna med kryddoljan. Servera med grönsallad, stekt zucchini eller aubergine och rödkålssallad med granatäpple
Jojo, med skyhöga förväntningar lämnar jag er med mitt recept. High Five - där satt den. Ös på med kanel, hackade hasselnötter (glömde dem men det vore gott
Koka upp ris enligt anvisningarna på paket men lägg till 1 paket saffran och 1 grönsaksbuljongtärning, Stek kycklingen tillsammans med alla kryddor och paprika men ta bort saffran (används istället till riset)
Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingbenen i marinaden låt stå i kyl minst 2 tim. Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ kallt
Nu har jag börjat inse att min kropp & mage mår bäst av att jag undviker animaliska livsmedel. Och i somras när jag allt för ofta åt köpt potatissallad & "grillad kyckling" alltså sådandär tunnskivad smörgås-mat i plånbok och åt
Och är därmed benägen att ge mig på #ottlenghidieten. Matvetesallad med paprika, feta och grönkål. Jag tror inte heller på spöken, ödet eller "något större" Jag tror däremot på Ottolenghi
Medans kycklingen är i ugnen - koka riset enligt anvisning på paketet. Hej på er. Än är det lite tidigt att stå och baka saffransbullar men saffran tycker jag är en krydda som går att äta året om, och den passar otroligt bra i matlagning - framför allt när det gäller fisk och kyckling
Det därmed smoothies. En grej med bärsmothies är ju att det inte alltid är så billigt vare sig med frysta eller färska bär och kanske inte alltid man kan plocka själv
Kolhydratstabell där man kan söka livsmedel, ett toppenverktyg för alla kostomläggare. Om man ska tro på folk så är hösten redan här, jag tycker nog att det är sensommar i åtminstone ett par veckor till men oavsett vad jag tycker så fylls tidningar och affärer av recept, bilder och rubriker med inspirationsord som skördetid, svampfest och äppeltider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.