En krispig men samtidigt seg quinoabarmed massor med nötter och en topping av mörk choklad. Täck en plåt med bakplåtspapper och sprid ut quinan på plåten
Jag försöker fortsätta med rutinerna trots att vi har semester, inte alltid så lätt, men sen så vet jag också att det är svårare att komma tillbaka till rutinerna om man har varit ifrån dom ett tag
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Har du överbliven kokt quinoa hemma, kasta inte bort, utan gör biffar av den. If you have leftover cooked quinoa at home, do not throw it away, make patties of it
Genom att koka med lite grönsaker får måltiden ett ännu bättre näringsvärde. Genom att koka quinoan och bulguret direkt i tomatsåsen får du ett väldigt saftig och smakrik kolhydratskälla som inte kräver någon extra sås om du inte önskar det
Har gjort lite olika varianter på vegetariska biffar/bollar med bl a quinoa. Forma till biffar/bollar med fuktiga händer och stek i olja tills de blir gyllenbruna
Börja med att koka quinoa blandningen. Idag efter spinningen så gjorde jag min favoritsallad, detta tillsammans med linsgrytan som vi lagade i DEN HÄR videon är mina favoriträtter just nu
Hetta upp oljan i en stor kastrull på medelvärme. Servera med tomat. Lägg i quinoa och rör om tills lätt rostat ca 5 min. Sänk värmen och krydda med curry och chili och låt koka under lock ca 25 min. 2 ½ dl quinoa
Ett tips, om du vill kan du fylla varje biff med ost. Har du överbliven kokt quinoa. Jag har flera recept på quinoabiffar på bloggen, men denna gång tillsatte jag också bönor
Detta krispiga och tunna fröknäcke är supergott att bryta i småbitar och servera med en god dipp men passar även alldeles utmärkt att äta med ett gott pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.