Börja med att koka quinoa blandningen. Idag efter spinningen så gjorde jag min favoritsallad, detta tillsammans med linsgrytan som vi lagade i DEN HÄR videon är mina favoriträtter just nu
Tricket är att ha betorna klara, quinoan kokt och räkorna skalade i kylen. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Det blev en härlig sallad med quinoa, färska fikon och senapsdressing. Dressingen ska ha ett rejält bett för att orka trängas med smaken av quinoan lite
Putta ner röran i pannan och fräsLåt bönor och quinoa svalna i kylaBlanda sedan ihop. saltcayennepeppar (lagom)Italiensk salladskryddalite hackad lök, vilken som
Servera quinoan med alla tillbehör och toppa med spenat. 4 port röd quinoa 1 tärning grönsaksbuljong 1 granatäpple 80 g pumpakärnor 1/2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 150 g fetaost 1 kruka mynta 2 dl naturell fransk crème fraiche salt och peppar500 g förkokta rödbetor 200 g snackmorötter 1 msk olivolja 1/2 tsk spiskummin 2 msk smör 2 msk balsamvinäger 1 msk honung 65 g babyspenatSkölj quinoan och koka den enligt anvisningen på förpackningen med en buljongtärning i vattnet. 4 port röd quinoa
Lägg upp quinoasalladen på ett fat. Det blev därför en blandning av quinoa, linser och dadlar. Just dadlarna passar perfekt i salladen - de ger den där sötman som fulländar rätten
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.