En av mammas favoriter är fläskfilé i Uncle Ben´s sötsura sås. Fräs först morot och lök i oljan några minuter, tillsätt sedan fläskfilé och fräs ytterligare några minuter
Kycklingwok i sötsur sås är sedan tidigare en klar favoriträtt och idag åkte det fram en fläskfilé ur frysen och efter lite klurande kom jag fram till att testa den ihop med sötsur sås och jisses säger jag bara, så himla gott
Eller ris om man inte är LCHF-Taliban. Servera med något gott, bönor är bra LCHF-variant. Det här passar på vilket kinahak som helst… Det här behöver inhandlas…500 g fläskfilé1/2 kycklingbuljongtärning4 st äggula0,5 dl vitt vin1 tärning hönsbuljong4 msk majsena stärkelse0,5 liter oljaGrönsaker4 st salladslök6 tsk ingefära3 st vitlöksklyftaWoksåsen4 msk socker3 msk risvinäger1 msk soja2 tsk majsena stärkelse½ dl vitt vin½ kycklingbuljongKanske lite bönor som tillbehör. Ok, nu friterar vi köttet, typ 2-3 minuter i en wok. Full fräs igen, i med grönsakerna i ungefär 20-30 sekunder. 500 g fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.