Gick hem mycket väl med skivade baguetter och en god sallad. medtomatsås. Första gången jag testade att bjuda någon annan på mitt vid det här laget klassiska lunchrecept, kikärtscurry med körsbärstomater
Trots att frysen är full med hönö- och rågsiktskakor, så ville jag testa ännu ett bikarbonatbröd. Sen så tycker jag att man borde kunna prenumerera på bakplåtspapper
Gör så här. Vinbär kanman ju göra en hel del med, som saft, gelé och bakverk. I helgen bakade jag en kaka/paj med röda vinbär som blev rätt syrlig men med en kula glass till blev den riktigt god
Annie och jag livade upp en regnig dag med att så lite krasse. Lite hushållspapper i skål och spruta lite vatten över hela så pappret blir rejält genomfuktat
Inga konstigheter, men lite förpliktelser medför det allt när man får tag på så gott kött. Ne, nu ligger snittet någonstans vid halv sex, vid kommandot GO UUP, ja då är det bara att lyda
Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka. Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk
Lägg alltsammans i en mixer/blender eller använd stavmixer. Håll koll så inte vattnet kokar bort tidigare, då kan du bara hälla på en liten skvätt till
Läser man Martins blogg så blir man fort sugen på bröd. Fast Pain de Martin har ett utmärkt recept med instruktioner så jag fick rådfråga min kära hustru om konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.