Såhärsåg min surdeg ut efter natten, och det ärsåhärjag vill ha den. Exakt hur mycket degen jäst när du bakar ut den är inte så viktigt, det viktiga är hur den jäst när man väl skjutsar in den i ugnen
Jag har ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, såjag fick klicka smeten i pannan. Det tar sin lilla tid att steka pannkakorna men det är ganska trevligt pyssel i köket och om magen kurrar väldigt högt såär det fullt tillåtet att skicka ner en liten pannkaka eller två i magen under stekningen
-) Såjagär långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Eftersom vi planerat för en härlig hemmakväll, hade vi siktat in oss på en härligt god middag också. Att få borra ner näsan i härligt underbar rosmarin och fransk dragon, gör att jag blir helt vimmelkantig
Såhär gör jag. Istället fyller jag mina påsar med de naturella nötterna som också finns bland naturgodiset, de som man själv kan fixa till hemma så att de få sig en extra lyxig touch av choklad eller kryddor
Gör såhär. så du får ett hål för vaniljkrämen. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Så gör du. Det härär bra. Är det bra såär det bra. 3-4 cm ingefära. 1 tsk fisksås. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 1 tsk fisksås
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma närjag testade PH-värdet med PH-stickor
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.