Detbli mycket mat och bak på bloggen nu. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet såska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Alltsåenbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär såblirdeten riktig hit… eller snarare en homerun
Min tanke var ju då att göra något liknande, men eftersom det fanns så mycket yta att täcka på tårtan så var jag tvungen att skippa den idé och sätta grodan och blommorna utanför istället
kokosen gömde sig någonstans längst in i skafferiets mörker. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Sila genom finmaskig sil och pressa ur vätskan. Här samlar jag en del recept med fläder och rabarber, inget av dessa recept har jag själv testa ännu, menplanen är att göra det nu i sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.