När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar duav den från värmen. Låt stå liten stund, detta gör du för att lättare få ut pannacottan ur glaset
Tyvärrär det så, att det ser väldans nyttigt ut och till exempel yoghurtdoppat naturgodis låter hur hälsosamt som helst, men läser man på innehållsförteckning så har de i regel inte varit i närhetenav någon yoghurt utan är gjord på saker vi helst ska undvika
Och då säger hon. Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
några droppar växtmjölk (jag hade havremjölk) eller vatten. Men, härär får du i dig bara hälften av kolhydraterna (varav dessa är långsammare tack vare fiberinnehåll), dubbelt så mycket protein och något mera fett, men detta är nyttigt fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.