Alltså har de flesta finländare mumsat i en massa runebergstårtor. ) Runebergstårtor är jättejättegott men man kan inte ändå äta för många av dem, då blir de inte så gott
Sätt Ugnen På 200 Grader. Vispa Smöret Och Socker Pösigt. Vispa I Ägget. Blanda De Torra Ingredienserna och rör ner dem i smeten Och sen rör ner gräddet
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Rör smör, sirap och socker vitt och pösigt. Går bra med elvisp om du "mjukar" upp smöret ca 10 sekunder i mikron
Redan efter nyår börjar det ju finnas Runebersgtårtor att köpa - vi tjuvstartade också lite och åt sådana tidigare i veckan när mina föräldrar hälsade på
Jag har använt en silikonform som egentligen är menad för runebergstårtor. Nu har vi ju inte haft turen att ha så fint sommarväder och stekande hett, åtminstone i Finland, som det borde vara mitt på sommaren, men enligt väderprognoserna ska det snart bli sommar här också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.