Jag ligger lite efter att ge er recept för jag hinner inte kolla igenom korten i kameran. Jag har haft fullt upp med annat de senaste dagarna, det har varit en hel del småfix, bakning och fotboll
"Solen skiner på taken, endast Sara är vaken". Tidig morgon och jag smyger upp i min ensamhet utan att väcka nån, en dusch och en kopp te och sen cykla i väg till jobbet i strålande solsken
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. Jag har utgått från mitt klassiska recept på kärleksmums, men istället för kakao har jag använt mig av vit choklad
Kärleksmums dessa goda chokladrutor som jag tror att de allra flesta gillar. Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Detta är mitt favoritrecept på Murrekaka. Ja, det är det namn som jag väljer för den här kakan. Receptet kommer från mamma, och hon har i sin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd
Vispa mjölk och mjöl till en slät smet. Blanda i bakpulver, vaniljsocker, salt och matolja. Smält lite matfett i en stekpanna och grädda till tunna pannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.