Servera gärna med glass. Lägg hallonen i en ugnsform och strö över Mariannekross. Baka i ugnen med endast övervärme på 225 grader tills Mariannekrossen smält
Jag tycker dessutom kladdkaka och kladdkake-cupcakes är så tacksamt. Visst är det gott med syrliga bär som hallon till choklad men ibland vill jag bara gotta mig fullständigt i något riktigt chokladdigt
Blanda alla tre smetarna och mariannekrossenmed varanda försiktigt med en slickepott. Vispa äggulorna med resterande socker tills det blir vitt och pösigt
Vad sägs om en god chokladruta med ett täcke av vit chokladkräm och Mariannekross. Smält smöret och låt det svalna något och blanda det sedan med mjölken
Mixa kaksmulor med det smältna smöret och tryck ut det i en form med löstagbar kant. Blanda i gelatinet med gräddblandningen och häll detta över chokladbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.