Här har jag samlat många av mina goda tillbehörtill vårens och sommarens kommande grillmiddagar. Revbensspjäll är ett av de godaste kött man kan grilla, tycker jag
Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen
Tillsätt buljongen och låt det koka upp. Blanda samman alla ingredienserna till grillsåsen. Låt spjället koka ca 1 timme eller tills det att spjället lätt släpper från en gaffel som sticks i. 5 kg revbensspjäll
Har just fått hem en laddning av olika örtkryddor, som min Syster så snällt har inhandlat till mig. Brukar alltid åka ut till den fina plantskolan på försommaren för att köpa balkongfägring, men just i år har det varit en hel del annat som kommit i vägen
Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple. 10 Min. Yuzudressing. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås
Blanda ingredienserna till glazen och pensla benen på båda sidor. Grilla ca 5 minuter (beroende på benens tjocklek) tills de fått fin färg och är klara
0,5 dl olivolja 0,5 dl äkta soja 1 tsk grillkrydda eller 0,5 tsk salt och 0,25 tsk malen svartpeppar eller 0,5 tsk chilipeppar och 1 krm svartpeppar och ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.