Sätt iniugnen. Gårdagens middag blev helstekt fläskytterfilé, rotfrukteri ugn och egen gräddsås. Potatis (skölj av och klyfta, jag brukar ha skalet kvar)
Skala och skär rotfrukternaimindrebitar. Skala sötpotatisen och skär den i klyftor. Lägg rotfrukter, sötpotatis, lök, vitlök och timjankvistari en stor ugnssäker form
Rotfrukteri ugn med pannbiffar och brunsås. rotfrukter t ex morötter och palsternackor. Idag har vivarit på barnallergimottagningen för det årligapricktestet
Det finnsvissa saker som skulle kunna äta varje dag utan att tröttna på det. Igår ugnsbakade jag bakpotatisiklyftor,sötpotatis och morötter liteolivolja och flingsalt
Rör även der en eller två rostade vitlöksklyftor när de rostats mjuka iugnen. Här har jag gjort den på rester av kött,som skurits upp och serverats kallt tillsammans med nyrostade rotfrukter och ett fräscht kryddsmör smaksatt med rostad vitlök, citron och örter
Sätt iniugnen. Dagens middag blev fläskfilé och rotfrukteri ugn. Är nog första gången jag totalt misslyckats med en fläskfilé så jag tänker inte ens skriva hur jag gjorde den, det får bli någon gång när jag lyckas och den blir god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.