Skala och skär rotfrukternaimindrebitar. Skala sötpotatisen och skär den i klyftor. Lägg rotfrukter, sötpotatis, lök, vitlök och timjankvistari en stor ugnssäker form
Det finnsvissa saker som skulle kunna äta varje dag utan att tröttna på det. Igår ugnsbakade jag bakpotatisiklyftor,sötpotatis och morötter liteolivolja och flingsalt
Ett kryddsmör och rotsaker är den godaste omfamningen av en finköttbit. KRYDDSMÖR TAGER VAD MAN HAVER tillgrillatkött - med rotselleribakelse på grillenOj vad sommaren bara dök på oss
Är gott till både kött och kyckling. Dagens middag blev fläskfilé och rotfrukteri ugn. Är nog första gången jag totalt misslyckats med en fläskfilé så jag tänker inte ens skriva hur jag gjorde den, det får bli någon gång när jag lyckas och den blir god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.