Vad jag älskar mest är alla de fina färgerna, vi äter ju med ögat också. Marineraderotfrukterivitlök, salt, svartpeppar och olivolja som är gott att serveras till kött och kyckling
Det är billigtmedrotfrukter och väldigt gott tycker jag. Jag skär upp dem i klyftor, lägger dem på en plåt med bakplåtspapper och häller olivolja, flingsalt och lite oregano över
Lägg in grönsakerna iugnenmedpotatisen. Riktigtfin att rosta iugnen. Njaää har bara insett hur grym den svarta lilla godsaken är, så just nu leker jag en hel del med den
Sen är det bara att sätta sigi soffan medtallrikeniknät,titta på tv en stund och bara njuta. En av de sakerna är ugnsbakade grönsaker med några goda röror
Här har jag gjort den på rester av kött,som skurits upp och serverats kallt tillsammansmed nyrostade rotfrukter och ett fräscht kryddsmör smaksatt med rostad vitlök, citron och örter
Lägg i en långpanna med bakplåtspapper eller en ugnsfast form. Är nog första gången jag totalt misslyckatsmed en fläskfilé så jag tänker inte ens skriva hur jag gjorde den, det får bli någon gång när jag lyckas och den blir god
Känn med en provnål eller gaffel om rotfrukterna är lagom mjuka. Till det brukar vivanligtvis äta kyckling men jag hade inget kvar i frysen så jag tog fiskistället och det blev gott det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.