Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
500 g grön sparris. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk olivolja. 150 g smör. 150 g fetaost. 0. 5 dl mandelspån. ärtskott. 500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0
Ta ut grönsakerna, vänd runt med matvete, persilja ochnötter. Lägg på en ugnsfast plåt,salta ,peppra och sockra en aning med lite farinsocker, ringla över olivolja
Lägg nötterna på en plåt. Ringla över honungen och strö över sockret och kryddorna. Rör om då och då. Rosta nötterna i mitten av ugnen i ca 20. 200 g cashewnötter. 1 tsk chilipulver
Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg över i en skål och låt svalna. Rosta nötterna i omgångar i 3–5 minuter eller tills nötterna har fått färg. Foto Malte Danielsson 100 gram valnötter. 100 gram hasselnötter. 100 gram cashewnötter
Blanda honungen medchilioch kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Blanda stekfettet med vatten och ös karrén med vätskan några gånger i ugnen
En bit Brie som var kvar från julafton, fick sällskap i ugnen av rostadenöttermed en helt ljuvlig kanelsmakande äppelsirap som jag köpte när vi mustade våra äpplen på Äppelfabriken i höstas
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans medchili, citron, rostadepinjenötteroch balsamico blev en ljuvlig kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.