Rosmarinfilé och ädelrisotto.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk smör
  •  
  • Marinad
  • 2 msk olja
  • 2 msk soja
  • 2 msk rött vin
  • ½ msk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  •  
  • Risotto
  • 1 hackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 ½ dl arborioris
  • 7 dl vatten+1 hönsbuljongtärning
  • 300 g färsk spenat eller djupfryst bladspenat
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 125 g gräddädelost eller gorgonzola
  •  
  • Sås
  • 3 dl sky+ köttbuljong
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk maizena brun redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.