Torkade hibiskusblommor, krysantemumblommor, rosenknoppar, gojibär, ginseng chicken soup mix, där du bara tillsätter en kyckling och vatten och en liten kokbok med alla Singapores klassiska maträtter
Lägg undan några vackra rosenblad till dekoration och gärna några några rosenknoppar också. Häll upp i en serveringsskål, dekorera med de undanlagda rosenbladen och ev rosenknoppar
Ras-el-hanout är en kryddblandning, och i artikeln finns det ett exempel på vilka kryddor man själv kan blanda för att få rätta stuket och då omnämns spiskummin, koriander, kardemumma, svartpeppar, nejlika, kanel, muskot, svartpeppar, kryddpeppar och rosenknoppar
Yin Shin silver needles som gömmer ros och jasmin, omgärdat av juniblomster. Kan det bli vackrare. Det här med teman - är inte teman hur bra som helst, i typ alla sammanhang
Ingen har väl missat att det är höst även om det blommar ute fortfarande. Jag plockade in en bukett från rabatten häromdagen med lite Stockros, Malva och en liten rosenknopp
Rosenknoppar eller ODENSE Figurmarcipan rosa till marcipanrosor, samt rosenblad till dekoration. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen och smält ner gelatinbladen i blandningen
Jag använda mig av en stjärntyll men fick ändå inte till rosenknopparna som jag ville, tyvärr…   Rosenknoppar 200 g smör/margarin 1 dl florsocker 2 msk vanillinsocker 2,5 dl vetemjöl 2 dl potatismjöl Gör så här
ca 80 stycken. Petit chouer. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp mjölk, vatten, fett och salt. Tillsätt mjölet lite i taget och rör kraftigt med en träslev så att smeten släpper botten och kanter
Sätt ugnen på 175°. Bottnar till stora tårtan. Finriv mandelmassan och blanda den med ägg. Rita ut 3 ringar på 3 plåtar med bakplåtspapper 30 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.