Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Hade en massa bär och chokladganache över efter den senaste bakningen och gjorde då denna underbart goda bärtårta
Riv mandelmassa grovt och vispa med rumsvarmt smör till en slät kräm. Blanda och bred sedan ut gräddblandningen på kakan och toppa med massor av färska bär
Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Hade en massa bär och chokladganache över efter den senaste bakningen och gjorde då denna underbart goda bärtårta
Mixa soppan len med en mixerastav och servera medingefärskrämen och hasselnötterna. Jag vet inte hur många buntar rödbetor jag har släpat med mig hem från affären redan
Botten- Börja med att mixa ihop fröna och nötterna till mjöl. Cashewgrädde- Börja med att mixa cashewnötterna till mjöl för att sedan tillsätta päronet och vaniljpulvret
Fräs alltsammans i en gryta med smör. Ingefärskräm. Smaka av med kummin, salt och peppar. Blanda crème fraiche och ingefära och servera till soppan tillsammans med grovt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.