Nåja vi ska nog överleva detta också, vi är ganska härdade vid detta laget, var och en på sitt sätt. Från smärta till underbar njutning så seglar vi raskt vidare i versen och ger oss i kast med dagens recepttips till er, detta är inte dagens måltid i köket utan det ni vilar era ögon på är förra fredagens fredagsmys
Det här är en otroligt god arabisk efterrätt som är vanlig i hela Mellanöstern och Nordafrika. Mahalabia kan varieras genom att man byter ut kardemumman mot kanel och rosenvattnet mot apelsnblomsvatten
Skala lökarna och dela dem på längden. Blanda samman äggulor, dijonsenap och vinäger i en skål. Smaka av majonnäsen med salt och peppar och ställt åt sidan
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.