I dag var jag med i P4 Blekinge och lade in romsill på under en minut, mest för att visa hur snabbt man kan lägga in en god sill om man man har bråttom
krämig sill som andas sommar och skärgård. Ingen midsommar utan sill, eller hur. Denna variant med stenbitsrom och två sorters lök tycker jag känns somrig, och med 5-minuters sill är den verkligen superenkel att fixa
Lördagens lunch gjordes av överbliven 5-minuters sill och lite annat smått och gott som fanns hemma. En ganska lagom lätt lunch när man ska bort och äta middag på kvällen
När vi bläddrade i boken fastnade maken för "Slottets pepparrots och romsill". Foto. Anders Hansson. Med åren har vi strukit den ena rätten efter den andra på vårt julbord hemma på julafton - men sill och lax stryker vi inte
Romsill med vitlök. Påskens sillar blev favoriter i repris. En citrussill i klassisk 1-2-3 lag där citronsaft fick ersätta ättikan och en krämig äppelsill med matjesill och gräddfil
Romsill med vitlök. Påskens sillar blev favoriter i repris. En citrussill i klassisk 1-2-3 lag där citronsaft fick ersätta ättikan och en krämig äppelsill med matjesill och gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.