Maj månad råvara i samarbete Robertsonloves Sweden är löjrom. Hur passar då Robertson chardonnay till smørrebrød, som annars kanske mest förknippas med öl
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertsonloves Sweden. I glaset serveras den halvsöta, fruktiga Robertson Chardonay, som fungerar mycket väl till salladens örtiga dressing, och till fetastes sälta
April månads råvara i Robertsonloves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. Robertson Chardonnays fruktiga smak gifter sig slutligen fint med sältan och syran i maten
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. De har liksom smakat för mycket… rödbeta. Men efter att ha ätit en väldigt god rödbetspaj och de här chèvregratinerade betorna så tar jag tillbaka allt
Sätt ugnen på 200 grader - vanlig eller varmluft. Skala och skölj betorna. Skär betorna i lika stora bitar förslagsvis klyftor (6 klyftor per beta), 1 cm breda skivor eller 2x2 cm kuber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.