Servera med vitlökssmör, valfri typ av sallad och ett gott rött vin t ex en Rioja. Blanda oljan, vitlöken och saltet, smörj in filén och lägg i en plastpåse töm i resten av marinaden
2,5 dl rött vin, gärna Rioja. 2,5 dl rött vin, gärna Rioja. Japp då var man tillbaka igen efter lite sjukdom och midsommarfirande vilket gör att rutinerna äntligen är på plats
men det som vi tyckte passade bäst till vår anka var ett Rioja. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
Hans vänner känner honom, så han fick den lilla flaskan vin av Lina och Mats - 6 liter rioja. På nyårsafton hade jag (vi) lyxen att gå bort till dukat bort
Jag använde en Rioja och det var intressant att det faktiskt gick att känna i den färdiga såsen att det var en Rioja när smakerna kokat ihop och intensifierats
Spanien, Rioja. Svärmor bjöd på en suuupergod paj när jag var där och hängde för några helger sedan. Pricken över i var hasselnötterna som gav crunch till anrättningen
Lat42 Rioja 89 kr. Det här inlägget kommer överösas med positiva kommentarer för igår blev det onsdagspasta som heter duga Jag bjöd mamma och pappa på pasta, eftersom jag är gräsänkling några dagar
1 flaska rött vin från Rioja. Trivselfaktorn är på gränsen till det outhärdliga som Plura hade sagt om han hade stått vid sidan om i köket en dag som denna
Och en hyfsad flaska vit Rioja att dricka till. Förra fredagen befann jag mig på Waitrose på Kings Road och kontemplerade vad jag skulle laga till middag
Spanien, Rioja. Hittade ett spännande recept hos Camilla K som lät schuukt gott. Och det var det. Danne grillade spetten på gasolgrillen och vi åt ugnsrostade rotfrukter, baconlindad sparris, baguette och bea till
)Detta sköljes varsamt ned med ett glas rioja. Detta behöver man till två man. Pasta. vilken som helst, två nävar svamp, en halv rödlök, tre vitlöksklyftor, en stor knippe timjan, en kvist rosmarin, 4 dl grädde, en tjejnäve parmesanost, olja å svart peppar
1/2 bottle Rioja red wine. Preheat the oven to 350°F. In a braiser or oven proof pot, add the bacon and cook over medium heat for 8 to 10 minutes, until crispy
Servera gärna med en kryddig Shiraz eller Rioja. I New York var det en tydlig trend att servera den klassiska tortillabrödet på längden och tvären, speciellt från alla mindre street restauranger som finns i vartenda gathörn på Manhattan, utom på 5th Aveny
Rioja var det bra länge sedan jag drack och det var faktiskt Yohanna som tipsade mig om detta vin första gången och efter det dracks det varje gång det vankades vinkvällar men sen började jag utforska vinens värld lite mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.