Pour dry yeast into a warm ceramic cup. ounces dry active yeast. If your kitchen is drafty and cold, allow dough to rise in the covered bowl in a warm oven (approximately 150° F) with the door open
Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. 6-8 portioner fried rice. 400 g stora räkor (kan bytas ut mot 2 st kycklingfilé). Relaterade 6-8 portioner fried rice. 400 g stora räkor (kan bytas ut mot 2 st kycklingfilé)
Vänd ner rice crisp och fördela över kakan. 150 g Marabou mjölkchoklad50 g smör1 msk ljus sirap50 g Kellogs rice crispSmält chokladen tillsammans med smöret över vattenbad
På det nedersta lagret gjorde jag chokladkrämen (men halverade mängden choklad för att den inte skulle ta överhand), på andra lagret gjorde jag äggkrämen
E-postadress. URL/Bloggadress. 70 g mörk blockchoklad, hackad i mindre bitar. Häll på botten och grädda i 160 grader tills fyllningen stannat, men fortfarande är på gränsen till fladdrig i mitten. 70 g mörk blockchoklad, hackad i mindre bitar. Häll på botten och grädda i 160 grader tills fyllningen stannat, men fortfarande är på gränsen till fladdrig i mitten. 70 g mörk blockchoklad, hackad i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.