Lägg revbensspjälleni en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Eller låt svalna i vattnet. Skär revbensspjällenibitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Lägg revbensspjälleni en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Eller låt svalna i vattnet. Skär revbensspjällenibitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
För något år sedan bjöd min mamma mig på ”kokta revbensspjäll”. Ieftermiddags kom jag fram till att det snart bara är nypotatis som kommer att finnasi affärerna och det vill ju säga att potatismosetinte kommer stå på bordet förrän till hösten igen
Julmustglaserade revbenspjäll förkokadei en julmustbaserad buljong. Efter att snabbt ha övervägt chilikryddadekycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Att äta mer grönt ligger helt klart itiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspireratill ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.