DAGENS RECEPT 15-03-22. OSTFYLLD KÖTTFÄRS I FORM. Eftersom den här färsen gräddas i form i ugnen kan den göras ganska lös och blir därigenom både saftig och god
Dela spjällen i ett och ett först. Koka dom ca 30 min i salt, kryddpeppar och lite lagerblad. Under tiden gör du i ordning en marinad i en större plastpåse
Om du vill ha tjockare sås, red med maizena. 1,2 kg färska tjocka revben. 1,2 kg färska tjocka revben. En mustig och smakrik gryta som bara blir godare om man gör den dagen före den skall serveras
När jag var och helghandlade hade de tjockarevbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grillade revbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjockarevbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze. 2 kg tjockarevbensspjäll
Igår åt vi goda tjocka revbenssjäll från grisen vi köpte precis innan jul av en bekant. Tjockarevbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revben, tjockskurna, av fris, sågade 1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkorn0,5 msk röd chili, torkad, grovmald 1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt torkad chilipeppar och övriga kryddor
Om du vill ha tjockare sås, red med maizena. 1,2 kg färska tjocka revben. 1,2 kg färska tjocka revben. Detta goda recept gjorde min mormor och sedan min mamma
Grillade tjockarevbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revbensspjäll1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkornmånga droppar tabascomarinad/glaze1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.