Blanda revbenen försiktigt (så de inte ramlar sönder) med barbequemarinaden och låt de gärna marinera några minuter - helst någon timme eller över natten
Här fänkåls- och apelsinsallad. Någon gång ska var första gången, och det här var mina första tillagaderevbensspjäll och magiskt goda blev de små rackarna
Dela revbensspjällen så att de får plats i en gryta. späd med vatten så att de precis täcks. Häll i cola, buljongtärning, skivad lök, sambal oelek, lagerblad och soya i en kastrull, smaka av med salt och peppar samt lägg irevbensspjällen
Blanda revbenen försiktigt (så de inte ramlar sönder) med barbequemarinaden och låt de gärna marinera några minuter - helst någon timme eller över natten
Godaste revbenen everMåste dela med mig av ett recept jag gjorde till jul. Jag brukar inte lyckas med revben alls men nu hade jag fått tag på ett recept jag ville ge ett försök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.