Ätit har vi gjort hela veckan, både sådant jag lagat hemma och tagit med och annat som Nitima lagat. Fick bli biffar med ugnsrostade rotsaker, potatis och palsternacka tillsammans och sedan balsmavinägerrostade morötter
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Det går en fritera-i-surdegs-trend genom restaurangvärlden känns det som. På Familjen i Göteborg har man t ex gjort en härlig variant av fish-and-chips där man friterar fisk och skaldjur i surdegssmet med en hummermajonnäs
Denna del av den så kallade ”hälsobranchen” tjänar inte pengar på att vi är nöjda med våra kroppar och vårt liv, utan tar vinning av att lura på oss det ena tillskottet efter det andra som ska göra oss piggare och smärtare
Jag har två favoritfrukostar, den ena är min goda kokosmüsli med mandelmjölk och bär och den andra är denna, Chiafruktgröt som är absolut godast en härlig sommarmorgon
läsa, skriva, tjuvlyssna på samtal med motivet att det hör till mitt arbete, läsa, skriva, analysera text, äta mellanmål, ha otroligt strukturerade och inrutade dagar, dricka kaffe prick halv elva varje dag vid mitt skrivbord, äta lunch hemma, handla i mataffären när det inte är kö, läsa och skriva
How to Add More Fat to Your Low Carb Diet for Nutritional Ketosis och är skriven av en tjej som heter Caitlin med en lång utbildning inom näringslära bakom sig och skriver en blogg som heter Grassfedgirl
Dessutom ska ni nu få två bra tips från restaurangvärlden och hur italienarna själva resonerar. Måste erkänna att det slinker ner falukorv med makaroner och ketchup i magen lite då och då
Kanske är fettsnål mat till och med skadlig för dig. Kanske förklarar det varför kolesterolsänkande medicin i genomsnitt visats ge betydligt sämre sexliv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.