Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Ett läsartips från Linda Andersson. Supergod paj med mycket smak. Den var enkel att göra också. Jag gjorde 1,5 sats av creme frache/ostfyllningen ovanpå
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner potatismos 1 liten gul lök 1 lagerblad 5 svartpepparkorn 8 varmkorvar 4 bitar mjukt fullkornsbröd senap tomatketchup bostongurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
De senaste gångerna som vi har gjort pizza här hemma så har degen blivit riktigt lyckad. Nu börjar vi bli nöjda med vårt recept, pizzan iallafall (jäsbröd låter jag fortfarande vara osagt)
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.