Hej. Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Tomaterna var sena i år men har givit desto mer skörd nu på sensommaren och i början på hösten. Fortfarande plockar jag in ett gäng solmogna tomater varje dag vilket förstås är helt underbart
en bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det
Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
Fick en fråga av Ida, angående vår bokning av semester i går, på hur lång tid det tar att bila ner, så jag tänkte att jag kanske skulle utveckla det lite
Det är chokladsnittar, chokladbröd eller chokladkakor som får oss att ta denna resa tillbaka i tiden och med ett glas iskall mjölk i handen så går den resan så mycket snabbare
Aug 2013. Svenskarna vallfärdar som aldrig förr till New York och numera är det inte bara Manhattan som lockar utan också det allt mer gentrifierade, hippa Brooklyn
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Om inte så i alla fall på väldigt länge. Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås
Panna cotta (ca 4-6 portioner). Använd silikonformar eller aluminiumformar om du vill frysa panna Cottan och servera den "upp och ner" så att vaniljen kommer överst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.